Saluda de l'Alcalde

Benvinguts a la pàgina web de l'Ajuntament de Beniarjó, el nostre xicotet espai virtual que posem a la vostra disposició.

Com tots bé sabeu, internet s'ha convertit en un mitjà fonamental i indispensable de comunicació, per tant volem aprofitar aquesta web per a donar, tant als veïns de Beniarjó com als visitants, l'oportunitat de comptar amb el millor servici possible i apropar el poble de Beniarjó a la ciutadania. Pretenem que aquesta pàgina siga un instrument de comunicació amb el que pugueu conéixer els principals aspectes de la gestió municipal, així com obtenir informació sobre aspectes històrics, culturals i tradicionals de Beniarjó.

Des d'aquesta alcaldia voldria oferir-vos també aquesta web com una ferramenta per poder facilitar qualsevol tràmit i gestió amb l'Ajuntament, per això treballem contínuament per millorar-la i agraïm que ens feu arribar les vostres idees, suggerències i, per descomptat, les vostres queixes.

Espere, finalment, que tots els que visiteu aquesta web trobeu el que busqueu i que tots aquells que encara no coneguen Beniarjó puguen descobrir aquest poble, bressol i senyoriu d'Ausiàs March.

Alcalde de Beniarjó
 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31